|
Quick Contact
+123 456 5532

Så får du ett mysigt vardagsrum

I många hem är vardagsrummet det rum vi hänger mest i. Här varvar vi ner efter arbetsdagen eller tar ett glas vin tillsammans med vänner framför brasan. För att få till ett mysigt vardagsrum är därför mjuka och sköna sittplatser A och O. Soffor och fåtöljer finns i flera varianter – Bemz har ett stort urval i många stilar.

Textilier är viktiga för en ombonad känsla. Mattor och tapeter är enkla att uppdatera efter säsong och trender. Här finns också stora möjlighet för hemmafixaren att låta kreativiteten blomstra. Mycket textilier dämpar också ljudet, en funktion som kan vara nog så viktig för barnfamiljen där det stojas och leks i hela huset.

På väggarna i vardagsrummet passar det bra med konst och bokhyllor. Lyft fram dina vackraste föremål och oroa dig inte för att det ska bli rörigt. “More is more” när det kommer till att skapa ombonade och mysiga vardagsrum.

Inred för social samvaro

Precis som när du inreder sovrummet är det viktigt att fundera på hur möblerna placeras för att vardagsrummet ska bli mysigt och socialt. Tyvärr har TV:n under många år fått vara i fokus i våra vardagsrum. Bryt traditionen och placera istället möblerna så att de bjuder in till social samvaro och samtal. Sätt till exempel soffor och länstolar mot varandra istället för på rad. Ett funktionellt soffbord fungerar bra för att servera snacks eller drinkar.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon