|
Quick Contact
+123 456 5532

Snygg inredning i katt-eller hundrummet

Ofta glöms familjens fyrbenta medlemmar när vi pratar om inredning och design – men de är minst lika viktigt att deras viloplats ingår i hemmets design. Det kan vara kul och enkelt att fixa till.

Katten tycker oftast om att ligga i korg eller i något som har höga kanter. Det första du behöver fundera på är vilket rum katten ska sova i, är det köket eller har katten eller katterna ett eget rum eller ett krypin i ett rum – kanske en hörna i hallen eller ditt sovrum?

Material

Kattens säng kan vara lika designad som din egen, för att den ska smälta in behöver du tänka på materialen. Låt säga att kattens säng ska placeras i en hörna av ditt sovrum – titta då först på hur sovrumsdesignen ser ut. Vilka material har du? Har du mjuka och hårda kombinationer som är kontraster till varandra eller har du mycket mjukt och pösigt?

Om du exempelvis har lerkrukor och naturmaterial i fönstret kan det vara supersnyggt med en kattkorg i naturmaterial, eller en sovplats med lite råare träkanter. Om kattens sovplats är placerad i hallen där du har exempelvis stengolv och metallinfattade möbler, lådor med metallhandtag och liknande, kan det vara trendigt med en kattkorg som har metallkanter. Oavsett korgens material vill katten ha en mjuk kudde och en filt som är mjuk mot trampdynorna – och glöm inte de höga kanterna och placering en bit ovanför golvet på fötter eller en pallanordning.

Färger

Färg och from är alltid viktigt. Matcha inredningen i kattkorgen med inredningen i rummet där sovplatsen är belägen. Om du vill att kattens sovplats ska vara det som “poppar ut” och lyfter rummet behöver du välja en filt i avvikande färg. Om rummet går i varma ljusa färger väljer du en skarp kontrast, exempelvis klarröd, klarblå eller något som sticker ut. Du kan också välja att matcha kattkorgens inredning i samma färg som rummets möbler i övrigt, det kan också ge ett trevligt intryck.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon