|
Quick Contact
+123 456 5532

Så inreder du för att få ett mysigare hem

För att få ett ombonat hem behövs ofta det där lilla extra i inredningen. Det går att göra ett hem mysigt och ombonat på många olika sätt. Det rummet i bostaden där många vill att det ska vara mysigt är vardagsrummet. Det är samlingspunkten och där alla i hemmet umgås och kopplar av. När hösten kommer är det upp till bevis om vardagsrummet är så mysigt som du tänkt dig. Ibland blir inte resultatet lika bra som i huvudet. Men med några små enkla knep kan du höja mysfaktorn och göra vardagsrummet precis så rofyllt och ombonat som du önskar.

Sätt upp personliga motiv på väggen

Kala och tomma väggar kan vara en anledning till att rummet inte riktigt når upp till dina förväntningar. Ett sätt att få ett rum att bli mer mysigt och personligt är att göra en personlig tavelvägg. En tavelvägg är rolig att skapa och det kan verkligen förändra hela atmosfären i rummet. Behöver du nya motiv och ramar har Frameit.se allt du kan tänkas behöva till din tavelvägg. De har posters, prints, passepartouts och ramar. Välj motiv som går i linje med din inredningsstil. Om du vill ha en stil som går mer åt det minimalistiska hållet kan du välja motiv med samma färger, exempelvis svartvitt, för att få en mer sammanhängande känsla. Eller så går du åt helt andra hållet där du mixar motiv, färger och material på ramarna.

Mustiga färger

Något annat du kan göra för ett mysigare vardagsrum är att välja mörka och mustiga färger. Mörka och djupa nyanser på soffan, mattan, väggen eller andra textilier bidrar till en mysig känsla. Antingen har du några saker i en mörk nyans eller så låter du hela rummet gå i de färgerna. Du kan också addera färg och mönster i vardagsrummet om det känns alldeles för kallt och tråkigt.

Flera ljuskällor är mysigt

Flera olika ljuskällor är ett bra knep för att få rummet att kännas mysigare. Kombinera gärna en taklampa med andra ljuskällor som exempelvis en golvlampa, vägglampa, ljusslinga och fönsterlampor. Du kan gärna tända levande ljus för att skapa en extra mysig oas på hösten och vintern.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon