|
Quick Contact
+123 456 5532

Inred hemmet inför försäljning

Det finns mycket att tänka på inför flytten, inte minst att förbereda hemmet inför visning och fotografering. Hur du har inrett ditt hem inför försäljningen kan göra en stor skillnad i slutpriset. Anlitar du en mäklarfirma kan du få hjälp med tips inför fotograferingen, men här kommer fem viktiga tips som gör stor skillnad. Du kan även hitta inspiration av andras kommande bostäder till salu här.

Fem viktiga stylingtips inför visning

1 – Opersonligt och minimalistiskt

Spekulanter vill inte känna att dom flyttar in i din lägenhet, utan vill kunna se sig själva bo i den. Minimera inredningen och möblemang i bostaden, både för att skapa känslan av ett större hem men även för att spekulanten ska kunna inreda själva, mentalt i huvudet.

Se även till att ta bort personliga detaljer för att undvika att bostaden känns bebodd. Bort med familjefoton, husdjurens matskålar och alltför personliga detaljer i hemmet.

2 – Flytta ut från väggen

Svenskar tenderar att möblera längs med väggarna. Genom att lyfta fram möblerna en bit in i rummet skapar du ett luftigare intryck. Bostaden känns på så vis mer social och öppen.

3 – Minimera färger

Starka färger tar över intrycket av ett rum. Låt bostaden sälja in sig själv genom andra vackra detaljer såsom fönster, golv eller lister. Du behöver inte inreda med sterila färger, men försök att arbeta med ljusa och lätta färger som inte tar över intrycket i rummet.

4 – Växter

Något som skapar känsla av ett välskött hem är växter och blommor. Du kan läsa mer om hur du inreder med växter här.

5 – Första intryck

Hallen är det första intrycket spekulanten får. Ett par jackor skapar en hemtrevlig känsla, men rensa bort så mycket som möjligt för att ge intryck av rymlighet.

På visningen är det viktigt att tänka på alla våra sinnen. Glöm inte att ställa fram doftljus och doftpinnar för att aktivera även luktsinnet på ett positivt vis.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon