|
Quick Contact
+123 456 5532

Låt ditt hem blomma ut med växter

Oavsett vilken slags inredningsstil som du har, så bör du satsa på att inreda med blommor och gröna växter. Förutom att levande växter gör ditt hem skönt och grönt, så får du också bättre inomhusluft.

Gröna fingrar?

Det underlättar naturligtvis att ha gröna fingrar för att blommorna ska prunka och rosorna i vasen stå i flera veckor, men även utan gröna fingrar kan du ha ett hem med gröna växter och blommor. Det som påverkar mest är solljus – för mycket eller för lite – och vatten. För att blommorna ska överleva semestern är det också viktigt att de står på rätt ställe och får nog med vatten. Det enklaste sättet att fixa blommornas bevattning på är genom att kolla Wexthusets utbud, både för hem, altan och trädgård.

Stora växter

Stora växter passar i alla hem, men lite särskilt i ett stort rum eller en altan med mycket plats. Du ställer dem med fördel i hörnen, så har de stöd av väggen. Du kan också ställa flera stora växter vid en vägg eller i ett mindre rum och skapa en egen grön oas.

Odla i hemmet

Om du har en altan eller balkong kan du med fördel odla där, men även i vardagsrumsfönstret är det hemtrevligt med en tomat- eller paprikaplanta. Plantorna kan bli ganska stora, men ger mycket hemtrevnad och lite lantlig känsla. Det kan också vara skönt att ha en tomatplanta som skymmer söderfönstret under varmaste sommaren: då får du både egna tomater och lite svalare i hemmet.

Minimalisten

Även i det minimalistiska hemmet passar det med växter. Det ger hemmet lite mer liv. Eftersom många minimalister gillar vita väggar, så blir enkla bladväxter som garderobsblomman väldigt snygga, då de verkligen får komma till sin rätt.

Mormorsstuk

Det är något särskilt med ett riktigt mormorshem – fullt med blommor och alltid något gott att fika. Det är nästan en inredningsstil i sig. Skaffa många krukor och blanda både blommor och krukstorlekar i dina fönster. Gör det med kärlek. Tänk på att du måste inreda så att det är lätt att torka av fönsterbrädena. Om du gillar mormorsstilen behöver du inte oroa dig för att det inte är nog modernt, det är en klassisk stil som bärs upp av gott fika och ett vänligt leende.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon