|
Quick Contact
+123 456 5532

Snygga färgkombinationer

Överlag så är svenskar väldigt försiktiga när det kommer till färger och inredning. Vi är medvetna om att vitt och grått går hand i hand och därför väljer många att satsa på det säkra kortet istället för att våga sig “outside the box”. Har man däremot funderat på att bli lite djärvare och sätta färg på tillvaron kan det vara skönt att få lite vägledning i den vanligtvis väldigt färglösa inredningsstil som man är van att ha (och se).

Vi har samlat en lista på de färger som passar absolut bäst ihop med varandra. Har du andra förslag eller vill testa andra alternativ rekommenderar vi att du först använder dig av färgprover innan du målar om hela ditt hem eller byter ut hela inredningen direkt.

  • Grönt och babyrosa/puderrosa
  • Burgundy blandat med beige
  • Rosa och mörkt blå nyanser
  • Gult med en mix av grått
  • Senapsgult och lila
  • Magenta och skogsgrönt

Vissa av dessa färgkombinationer kan låta väldigt tokiga “på papper”, men sanningen är att färgerna faktiskt gör sig utmärkt ihop med varandra. Ett tips kan vara att titta på de olika nyanserna av färger innan du väljer. När det kommer till magenta så är det t.ex. bäst att välja en kallare nyans än en varm, eftersom detta lämpar sig bäst ihop med det skogsgröna.

Har du svårt att få färgerna att gå ihop kan du alltid använda dig av inredningsmagasin för att göra det hela enklare och för att få lite mer inspiration. Det finns mängder med sajter, bloggar och tidningar som man kan använda sig av där det är just inredning som står i fokus. På internet kan du även titta på färgkartor för att lättare se vad som går ihop och inte.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon