|
Quick Contact
+123 456 5532

Smycka din balkong inför sommaren

Det spelar ingen roll om du har en liten eller stor balkong, det går ändå att smycka den mysig inför sommaren. Vissa balkonger är inglasade och andra. De nybyggda lägenheterna brukar ofta ha större balkonger och även vara inglasade medan gamla hus har mindre balkonger som är öppna. Det spelar ingen roll du kan smycka på ett hemtrevligt vis oavsett hur balkongen ser ut. Titta gärna på nätet eller i inredningstidningar för att hitta tips.

Utemöbler

I dag finns det många fina utemöbler beroende på hur stor din balkong är har du stora valmöjligheter. Om din balkong är stor och inglasad kan du ha en trevlig loungegrupp. Har du en mindre balkong finns det flera snygga cafégrupper att välja mellan och just nu är ljusa pastellfärger moderna.

Blommor

Inred balkongen med massor av blommande växter i alla färger. Plantera dem gärna inomhus och låt dem stå där till frosten lagt sig. När meteorologen gett klartecken kan du börja smycka balkongen med mängder av underbara blommor i många färger. Penséer är tacksamma blommor, finns i flera nyanser, storlekar och färger och de sprider sig snabbt så krukorna blir fort täckta av färgglada blommor Petunior är även den en tacksam växt som förökar sig snabbt.

Ha gärna flera krukor i olika storlekar med blandade blommor i. Har du balkong behöver du inte ha hjälp med byggstädning som kan behövas om du har en nybyggd terrass som är svårstädad. Finns det ett eluttag kan du ha en lampa på balkongen, då kan du sitta och läsa en bra bok ända till sent på kvällen. Har du en öppen balkong köp gärna insektsmedel för att slippa irriterande flygfän.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon