|
Quick Contact
+123 456 5532

Smarta förvaringstips

Att inreda ett nytt hem är kul, men du bör balansera din kreativa sida med din funktionella. Översättning: tänk även på förvaringen så att ditt hem inte ser belamrat eller oorganiserat ut. Idag finns smarta lösningar som även är snygga. Boxar, backar, utdragbara lådor och finurliga garderober är några exempel.

Undvik stress med smart förvaring

Många människor upplever en stress när de ser på sitt hem på grund av dålig organisering och städning. Högar med kläder, papper som ligger i en bunt på en hylla eller tusen kvitton som flyger omkring. Har du dessutom barn så vet du vikten av att hålla ordning och reda hemma, annars kan stressen lätt ta över. Städning och organisering har en tendens att lätt bli uppskjutna till morgondagen men tyvärr gör det bara problemet större sedan. Snart kanske du till och med liknar en samlare med ett hem där det knappt går att komma fram för all bråte. Med rätt förvaring från början kan du undvika gräl, depressioner och psykologsamtal.

Även om det må vara tråkigt att ta itu med förvaringen så kommer du upptäcka att ju tidigare du tar tjuren vid hornen, desto bättre kommer du att må.

Utnyttja vrår och luftrum

Även i en liten etta finns det plats du säkert inte använder. Utnyttja det! Alla hem har ytor som kan användas till smidig förvaring på olika sätt. Till och med inne i garderoberna. Köp till exempel smarta trådbackar till Vedum och IKEA där du kan åstadkomma bra lagring och förvaring i både köksskåp och sovrumsgarderober. Märk upp backarna med etiketter där du skriver snyggt med olika märkpennor. Det gör också att det ser snyggare ut när du öppnar skåpet. Du kan även organisera i färg.

Har du ett hörn i köket eller vardagsrummet som bara står tomt? Använd det! Sätt dit en hylla eller ett vinklat skåp där du kan ställa föremål som även är fina att titta på. Även bakom dörrarna kan du hänga förvaringsprylar såsom hängande skopåsar eller skohyllor och liknande. Använd vakuumpåsar till handdukar, dukar eller kuddfodral som inte används och tar upp plats i skåpen. Ja, till och med bakom stora gardiner ryms det saker!

Dold eller öppen förvaring?

Huruvida du vill visa upp dina prylar eller inte är din ensak men båda varianterna kan vara snygga i ett hem. En del skaffar skjutdörrar för att dölja alla backar, hängen och krokar, medan andra faktiskt tycker att det ser rätt charmigt ut. Vill du helst hålla dina pryttlar för dig själv kan du skaffa skjutdörrar eller hänga saker innanför garderobsdörrar eller köksskåpen. Då vet bara du att de finns där. Om du trots allt vill visa upp backar och lådor, är det viktigt att de alltid är organiserade och snyggt uppradade.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon