|
Quick Contact
+123 456 5532

Skapa olika rum i trädgården

Uterum är något som det talas allt mer om. Ett uterum skiljer sig på många sätt från ett rum inomhus. Det vanligaste är att uterummet inte har väggar och därför är man inte heller lika skyddad mot regn, väder och vind. Orsaken till att utrum har blivit så populära är för att det ger människor en möjlighet att skapa olika stilar i sin trädgård, utan att allt ser ut som en blandad röra.

Ett uterum är alltså ingenting du bygger med hjälp av plankor, spik och hammare, utan här tar du istället vara på naturen och den grönska som finns i din trädgård. Vill du dela upp trädgården i olika rum kan du istället använda dig av en enar, träd, berså, häckar eller spaljéer. Då kan du dessutom anamma olika inredningsstilar i de olika “delarna”. En del kan t.ex. vara inspirerad av orientalen medan en annan har tema från medelhavet. Vill man inte använda sig av olika inredningsstilar kan uterum även fylla andra funktioner, t.ex. att poolen är i en del, fika-stunden har ni i en annan och odlingen i en tredje. Testa dig fram för att se vad som passar dig och din trädgård bäst!

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon