|
Quick Contact
+123 456 5532

Så väljer du rätt storlek på mattan i vardagsrummet

Att välja en matta till hemmet kan låta som en enkel uppgift. Det är väl bara att välja en som man tycker är snygg och har fina färger, eller? Nja, visst är designen på mattan viktig, men det som nästan är ännu viktigare är att du väljer rätt storlek. I alldeles för många fall väljer människor en för liten eller en för stor matta, vilket kan få rummet att kännas obalanserat.

På marknaden finns det mängder med olika typer av mattor att välja mellan. Alla kommer i olika former och färger, tillverkade i olika material. Vissa har “lång lugg”, andra kort. Hur du vill att din matta ska se ut kan bara du välja. Här är det istället valet av storlek som vi kommer att prata om.

Ett bra sätt att veta att man har valt rätt storlek på mattan är att se om hela soffgruppen, inklusive soffbordet får plats på matten. Det ska även finnas ett utrymme av matta utanför möblemanget. Med det menar vi att mattan inte ska sluta kant i kant med soffan, utan gå en bit utanför. Tänker du på detta vis kommer mattan aldrig att se för stor eller för liten ut.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon