|
Quick Contact
+123 456 5532

På tapeten – något eller inget?

Vad har du på väggarna hemma? De flesta har tavlor eller fotografier på väggarna och det är oftast själva målningarna eller fotografierna man vill framhäva. Men man ska inte glömma bort att även ramen gör mycket för att få väggarna att se fina ut.

Ska man dölja tapeten?

Om du nyligen har tapetserat med en dyr tapet som har ett vackert mönster så kanske du är tveksam till om du verkligen bör hänga upp något på väggarna. Det kanske kan kännas tråkigt att dölja sin fina tapet med tavlor eller fotografier, men man kan lösa det på andra sätt. Frågan du bör ställa dig är om du anser att tapeten är som ett stort konstverk i sig själv. I så fall bör du låta tapeten vara fri från tavlor och andra väggprydnader som döljer den. Istället kan du göra en enklare fondvägg utan något tapetmönster alls och där alla tavlor eller fotografier kan vara. Då blir en hel vägg som ett konstverk i sig. Alternativt kan du vara ytterst sparsam med vad du hänger upp på väggarna och var.

Om man har en grandios tapet bör man komma ihåg att göra allt man ska hänga på väggen lika uppseendeväckande som tapeten, annars kommer ögat inte lägga märke till dem. Exempelvis bör man välja ramar som sticker ut och får ögat att dras till motivet inuti ramarna. En grandios väggtapet med en fjuttig tavelram är alltså ingen bra kombination. Dock fungerar en enkel väggtapet och enkla tavelramar utmärkt ihop.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon