|
Quick Contact
+123 456 5532

Inredningstrenderna 2019

Varje år och varje säsong kommer det ut nya inredningstrender som människor vill använda sig av. Konsumtionen av inredning är väldigt stor i Sverige och vi byter ständigt ut allt från gardiner till soffgrupper och mattor. För den som är väldigt modemedveten kan det kännas väldigt viktigt att ha ett modernt och stilrent hem, medan andra inte kan bry sig mindre.

Våren 2019 bjöd på en hel del inredningstrender som verkligen känns fräscha och friska. Trenderna är dessutom väldigt enkla att anamma, eftersom det mesta handlar om vilka färger som våra hem nu ska gå i. Här nedan kan du läsa om inredningstrenderna som cirkulerar 2019. Håll till godo!

  • Färgen gult har verkligen slagit igenom ordentligt och kulören kan ses på allt från smink till kläder och naturligtvis även inredning. Välj små detaljer i gult eller satsa på en komplett fondvägg. Bara du bestämmer vad som är “för mycket”.
  • Pastellfärger som rosa och lavendel har också tagit sin in i våra hem. De dova färgerna ger lugn och skapar en harmoniska känsla. Även här kan du välja om du bara vill att färgerna ska vara diskreta eller om de ska fylla hela hemmet.
  • Det sägs att 90-talet är tillbaka och det verkar som att det verkligen stämmer, åtminstone när det kommer till inredning. Det är inte lavalamporna som vi pratar om nu, utan soffbord i olika former och med mjuka hörn.
  • Grått och vitt var länge två grundfärger som skulle tillämpas i all form av inredning, men under 2019 är det istället beige som gäller. Fördelen med denna färg är att den passar bra ihop med majoriteten av alla kulörer. Du kan alltså med fördel kombinera beige och gult eller beige och rosa om du så känner för det. Målar du väggarna beige kommer du dessutom snabbt att kunna måla över dessa när trenderna förändras.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon