|
Quick Contact
+123 456 5532

Inredning som inte är dyr

Många förknippar inredning med dyrbara designermöbler och renoveringsprojekt som kostar en årslön, men inredning behöver inte vara dyr. Genom att göra smarta val av möbler och renovera varsamt skapar du ett hem med stilren inredning utan att bli ruinerad på kuppen.

Möbler och inredning

 

Det går till exempel att få ett lyxigt vardagsrum till låg kostnad med rätt val av möbler och färger. Med hjälp av stora gröna växter, doftljus och mjuka plädar skapas en lyxig känsla och om du dessutom väljer gardiner av sammet blir känslan av lyx ännu mer påtaglig. Med en praktisk och bekväm hörnsoffa i loungemodell från Booconcept får du ett vardagsrum som fungerar för mysiga TV-kvällar och samtidigt är stilfullt. Ytterligare tips är att köpa en enstaka detalj som är extra elegant men ändå inte speciellt dyr i inköp. Det kan till exempel vara en vacker lampa eller en mjuk och fluffig matta under soffbordet.

Även köket går att fräscha upp utan att behöva lägga flera månader och åtskilliga tusenlappar på hantverkare och nya köksstommar. Genom att måla om väggarna och lackera köksluckorna förändras intrycket omedelbart. Lägg till några keramikkrukor med färska örter som basilika, rosmarin och citronmeliss för att ge köket en levande känsla. Häng upp några snygga kökshanddukar och förkläden i köket för att förstärka intrycket av genomtänkt inredning.

Badrummet går också att inreda utan stora pengar genom att satsa på detaljerna. Köp nya frottéhanddukar i enhetlig färg och ställ in tvålar och oljor i vackra flaskor. Även en ny badrumsmatta och gröna växter ger badrummet ett nytt och fräscht intryck. Om du även gör en rejäl storstädning då du gnuggar bort fläckar i fogar och kalkavlagringar kommer badrummet troligen att se ut som nytt.

Rensa och måla om

En lyckad inredning beror inte bara på möbelval och inredningsdetaljer utan helhetsintrycket är minst lika viktigt. Oavsett hur dyrbara möbler ett hem har kommer inredningen inte att se bra ut om rummen är belamrade av utspridda prylar överallt. En rejäl storstädning och rensning av hemmet kan därför i sig skapa en omedelbar positiv effekt. Försök att inte bli för sentimental när du rensar utan våga ta bort prydnadssaker och tavlor trots att du har fått dem i present av en släkting eller vän. Du behöver inte kasta allt du rensar bort utan spara det du absolut inte kan skiljas ifrån och sälj eller skänk bort resten.

En lika viktig faktor som att rensa i hemmet är att se över ytskikten och renovera det som är slitet. Måla om väggarna med en ljus färg om det behövs och byt gärna ut golv som är väldigt repiga. Renovering av väggar och golv kostar inte mycket och går dessutom att göra över en helg.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon