|
Quick Contact
+123 456 5532

Inredning för barnfamiljer

Det är lätt att tro att inredning och design är något som man får lägga på hyllan när man får barn. Dyra soffor, glasbord, antika lampor och värdefulla mattor är lika opraktiskt som farligt i ett hem där små barn lär sig utforska världen och många gånger kladdar, ritar och skadar sig. Det finns dock en hel del man kan göra för att ha en vacker, men praktisk och barnsäker inredning. Läs mer här.

Praktiska möbler

Barnfamiljer uppskattar praktiska möbler som erbjuder en helhetslösning för hemmet. Möblemanget får gärna vara snyggt samtidigt som det uppfyller krav på såväl förvaring som säkerhet. Detta behöver naturligtvis inte betyda att möblerna inte kan vara estetiskt tilltalande. Det finns gott om både tips och inspiration hos Möbelbazaren som har ett brett sortiment av möbler. Här kan man hitta möbler i olika inredningsstilar, färger och former. Urvalet är stort och möblerna unika. Inredningen är nämligen egentillverkad, men trots det är priserna låga och överkomliga.

Förvaring

Det går också att hitta tips och knep på olika inredningsbloggar där man kan se hur andra har inrett barnrum, lekrum och vardagsrum. Möbelbazaen har till exempel vackra apotekskomoder i svart eller vitt där man kan förvara pysselmaterial eller kläder samtidigt som möbeln andas känsla för design och inredning. I en härligt gul och vacker kinaskänk med dörrar kan man förvara barnens leksaker eller varför inte inreda ett lekfullt dockskåp? Hemmets bord kan med fördel innehålla lådor där man till exempel kan förvara papper, pennor och kritor att ta fram när inspirationen tar över. Ett asiatiskt konsolbord har både hyllplan och små lådor som kan fyllas med det alla små konstnärer behöver samtidigt som allt material har ett hem där det kan förvaras när det inte används.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon