|
Quick Contact
+123 456 5532

Inred med en vacker eldstad eller eldkorg

Under många, många år har eld både fascinerat och skrämt människor. Eld är källan till liv, så väl som källan till förstörelse. Hanterar man elden rätt är det en mycket trevlig plats att samlas vid och därför är det många som väljer att använda sig av elementet i sin trädgård.

Det finns flera olika alternativ att välja mellan när man vill ha eld i sin trädgård. Det vanligaste är dock att man väljer eldfat eller eldkorgar. Även öppna eldstäder finns det gott om, men fördelen med de två förstnämnda alternativen är att de både är snyggare och säkrare. Ett eldfat är mycket starkt och vanligtvis tillverkat i gjutjärn. Fatet står på en ställning eller någon form av ben för att vara upplyft från marken. Även eldkorgen är tillverkad i gjutjärn, men det finns även korgar gjorda i plåt. Om man vill ha en eldkorg är det viktigt att man ser till att skydda marken under korgen. Använd dig av en bottenplåt så att korgen inte orsakar någon skada. Bottenplåten ser till att fånga upp aska som annars kan sprida sig och lämna glöd.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon