|
Quick Contact
+123 456 5532

Färger i barnkammaren

När man går i väntans tider så är det väldigt mycket som ska planeras. Man ska förbereda sig inför den nya familjemedlemmen och se till så att allt finns på plats innan bebisen kommer. Förutom att köpa in vagn och kläder kanske man även börjar att förbereda barnkammaren och här finns det många saker som kan vara bra att tänka på.

Färger – När man ska inreda en barnkammare är det lätt att man fastnar i de traditionella färgerna. Ljusblått om det är en pojke och rosa om det är en flicka, men det finns många andra färger att välja mellan som ger precis lika vackert resultat. Pastellfärger i alla nyanser är något som absolut passar i alla barnkammare. Om du vill ha tips på andra färger än just blå och rosa kan du kolla in listan nedan.

  • Ljusgult
  • Ljusgrönt
  • Lavendel
  • Persika
  • Beige

Att tänka på

Det är lätt att man tror att små barn uppskattar så starka färger som möjligt, och till visst del stämmer detta. Starka färger är dock ingenting som man bör satsa på på större ytor, t.ex. på väggar eller möbler när barnet är väldigt litet. Barnkammaren ska vara en harmonisk plats för lugn, vila och ro och då är det bättre att välja dova toner. Färgglada ting och starka nyanser lämpar sig bättre på leksaker, men i barnkammaren ska barnet kunna slappna av och inte få alldeles för mycket intryck. Starka färger är dessutom mycket svårare att måla eller tapetsera över när man inte längre uppskattar den kanariegula färgen.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon