|
Quick Contact
+123 456 5532

Blanda gammalt och nytt

Att blanda gammalt och nytt är en inredningsregel som har hållit i sig väldigt länge och ofta talar man om detta i samband med inredningsmissar. Ett väldigt vanligt misstag är nämligen att man fokuserar allt för mycket på en tid av inredningsstil, vilket gör att hemmet sedan känns plant och tråkigt. Det finns ingen personlighet i hemmet och alla rum ser ut att komma från IKEAs utställningar. Genom att blanda gammalt och nytt kan du få in en helt ny känsla och det bästa är att det är så otroligt enkelt.

Det bästa sättet att hitta gamla möbler med en unik touch är att besöka second hand butiker eller loppmarknader. PÅ loppmarknader kan du troligtvis komma undan billigare när det kommer till priset, men fördelen med second hand butiker är att de ser över möblerna och varorna ordentligt innan de säljs. Kom ihåg att en möbel som ser tråkig ut vid första anblick kan bli din guldklimp om du gör om den med hjälp av färg eller varför inte sätta på nya knoppar om möbeln tillåter. Ibland är lite fantasi det enda som kommer att behövas.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon