|
Quick Contact
+123 456 5532

6 bra och enkla sätt att förändra trädgården

Eftersom det finns så otroligt många inredningstips att anamma till sin trädgård så ska vi naturligtvis förse dig med så många vi bara kan. Här kommer åtta tips som du kan använda dig av för att skapa den där magiska platsen som du aldrig vill komma in från.

1. Det är väl känd att baldakiner ger ett fantastiskt och drömlikt resultat i sovrummet, men visste du att du även kan använda dig av en baldakin i din trädgård. Det bästa med detta tips är att det är ett billigt, men otroligt effektivt sätt att skapa stor förändring. Satsa på metervaror så att du själv kan bestämma längd och välj ett skirt tyg.

2. Regnskydd behöver inte alls vara fula. Vi vet att det var precis det du tänkte när vi började meningen med ordet “regnskydd”. I en trädgård är regnskyddet oftast nödvändigt och kan dessutom göra så att ni kan fortsätta er trevliga kväll i lugn och ro.

3. Det kan låta tokigt att ställa ut sina vanliga inomhusmöbler i trädgården, men sanningen är att det ger ett riktigt drömlikt resultat likt Alice i Underlandet. Se bara till att vädret är stabilt och att det är torrt och varmt ute. Annars är det risk för att dina fina möbler kommer att förstöras.

4. Allt som ser ut som lampor behöver inte lysa. Låter det konstigt? Inte alls! Gamla och vackra lampskärmar i sammet ger en mycket ombonad känsla och är därför utmärkta att använda sig av som dekorationer. Häng upp lampskärmarna i vackra sidenband, t.ex. i träd eller på fiskelinan.

5. Nuförtiden är de flesta trädgårds- och utomhusmöbler väldigt moderna. Det är naturligtvis snyggt, men det är inte alla som är ute efter just den stilen. Vissa föredrar det mer rustika och då kan man välja ett annat alternativ. Istället för vanliga utomhusmöbler kan du inreda med sittkuddar eller pallar. Om vädret är dåligt behöver du dock se till att plocka in sittkuddarna eller åtminstone se till att de är vattentåliga.

6. Det är något med de klassiska repgungorna och trädgårdar som går hand i hand. Kanske är det för att vi minns tillbaka på vår barndom där det fanns just en sådan gunga i varje trädgård man klev in i. Visst är den nostalgisk, men idag kan det passa bättre med en mer uppdaterad version. Byt ut trädgungan mot en vacker hammock där fler än en person kan få plats.

Ljuvali.se sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Ljuvali.selogin form


epsilon